Til hovedinnhold

Om oss

Vi er Elektrikertjenesten og hjelper deg med alle typer installasjoner innen både privat og bedrift.

Elektrikertjenesten Halden AS ble etablert i 2003. I 2006 ble bedriften utvidet og Elektrikertjenesten Sarpsborg-Fredrikstad ble opprettet.

Vi har lang erfaring fra bransjen og den erfaringen skal komme våre kunder til gode. Du skal være sikker på at du får den løsningen som er tilpasset dine behov og produktet skal bestå av høy kvalitet. Vår erfaring skal være din trygghet.

Litt om Elektrikertjenesten

Vi er i dag 34 ansatte som har høy kompetanse innen fagfeltet. Den kunnskapen deler vi gjerne og vi er stolte av å være en godkjent lærling bedrift. Vi har i dag flere lærlinger med i temaet. Vi er Ekom sertifiserte og medlem i bransjeorganisasjonen Nelfo.

Våre ansatte har høy faglig kompetanse og styrker som vektlegges for å utføre et godt arbeid. Vi har jobbet i bransjen i mange år. Dette gjør oss løsnings orienterte i møte med nye oppdrag. Vi bruker tid på å holde oss faglig oppdaterte i bransjen.

Vi er opptatt av personlig kontakt og leverer våre tjenester til avtalt tid.

Vi leverer tjenester til privat og næring

Vi utfører våre oppdrag i hele det gamle Østfold. Vi tar oppdrag for både private og næringslivet. Vi jobber allsidig og for private kan vi utføre service, vedlikehold, renovering og nyinstallasjon. Vi kan også installere elbilladere for både private og næringslivet.

For næringslivet samarbeider vi godt med byggmestere og vi utfører alt av elektrisk montasje i forbindelse med oppføring av næringsbygg. Vi utfører også service og vedlikehold innen industrien.

Vi utfører el-kontroll for både private og næringslivet. Vi kan også være behjelpelige med montering av smarthus.

Vi har fokus på kunden og skal levere produkter av høy kvalitet. Kunden skal være fornøyd med både service og produkt når vi er ferdig med oppdrag. Vi setter kundetilfredshet høyt og gir oss ikke før kunden er fornøyd. Vårt mål er å være den ledende el-bedriften innenfor vårt fagfelt.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Elektrikertjenesten Halden

69177100

Halden@elektrikertjenesten.no

Elektrikertjenesten Sarpsborg-Fredrikstad

69339900

SF@elektrikertjenesten.no

Send oss en forespørsel