Riktig belysning er viktig. Gangen er førsteinntrykket og arena for både velkomst og avskjed. Allerede her skal gjestene få inntrykk av hvem som bor i huset, og hvordan de har valgt å innrede sitt hjem.

Riktig belysning.
Når vi forlater boligen er gangen det rommet der vi stopper opp, kler på oss, tar en siste sjekk i speilet, og siste sjekk om huset kan forlates. Er strømmen slått av, er lyset slukket? Belysningen til garderobeskapet bør plasseres slik at lyset kommer inn i skapet, og være sterk nok til at du kan skille en mørkblå frakk fra en sort. Downlight og spotlight er ideelt, plassert slik at de lyser opp skapet.

Tips.
Viste du at elektrikeren kan montere en bryter slik at du kan slå av alt lyset i hjemmet ved hjelp av én eneste bryter?

Med riktig belysning kan du skape følelsen av større rom, mindre rom, større takhøyde etc. Fargevalget er det også viktig å ta hensyn til. Noen lyskilder gjengir bedre de kalde fargene som blått og grønt, mens andre gjengir de varme fargene bedre som rødt og gult.

Elektrisk materiell som matcher interiøret ditt

Det er mye å velge mellom av brytere, stikkontakter, dimmere, termostater og annet elektrisk materiell. Det gir deg muligheter for å velge farger og materialer som passer perfekt til interiøret ditt.

Ta kontakt for å få gode råd om belysning i din bolig.